• Kontrast
    • Układ
    • Czcionka

Informacje o plikach cookie

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...

  • Główna
  • Rekrutacja
    • Technikum i Branżowa Szkoła I stopnia
    • Szkoła Policealna nr 2
  • Szkoła
    • Historia Szkoły
      • Historia Szkoły
      • Kalendarium
      • Archiwalne zdjęcia
    • Dyrekcja
    • Kadra pedagogiczna
    • Administracja i obsługa szkoły
    • Pedagog szkolny
    • Psycholog
    • Doradca zawodowy
    • Samorząd Uczniowski
    • Rada Rodziców
    • Biblioteka Szkolna
      • Katalog online
    • UKS Nobliści
    • Organizacja roku szkolnego 2022-2023
  • Kierunki kształcenia
    • Technikum
      • Technik Ekonomista
      • Technik Grafiki i Poligrafii Cyfrowej
      • Technik Handlowiec
      • Technik Informatyk
      • Technik Rachunkowości
      • Technik Rolnik
      • Technik Urządzeń i Systemów Energetyki Odnawialnej
      • Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
    • Branżowa Szkoła I stopnia
    • Szkoła Policealne
      • Technik BHP
      • Techniku Usług Kosmetycznych
  • Kształcenie zawodowe
    • Kierownik kszatłcenia praktycznego
    • Harmonogram praktyk zawodowych
    • Informacje o Branżowej Szkole I stopnia
    • Informacje o egzaminach zawodowych
  • Do pobrania
    • Dokumentacja szkolna
    • Podręczniki
  • Projekty
    • Centrum Edukacji Technicznej
    • Praktyki zagraniczne Erasmus+
    • Tha many faces of water
    • Prawo do Mediacji
    • Centrum Mistrzostwa Informatycznego
    • Poznaj Polskę
    • Zawodowiec Europejczyk
    • Poznaj Polskę - edycja 2
    • Polsko - Niemiecka  Współpraca Młodzieży
  • Główna
  • Rekrutacja
    • Technikum i Branżowa Szkoła I stopnia
    • Szkoła Policealna nr 2
  • Szkoła
    • Historia Szkoły
      • Historia Szkoły
      • Kalendarium
      • Archiwalne zdjęcia
    • Dyrekcja
    • Kadra pedagogiczna
    • Administracja i obsługa szkoły
    • Pedagog szkolny
    • Psycholog
    • Doradca zawodowy
    • Samorząd Uczniowski
    • Rada Rodziców
    • Biblioteka Szkolna
      • Katalog online
    • UKS Nobliści
    • Organizacja roku szkolnego 2022-2023
  • Kierunki kształcenia
    • Technikum
      • Technik Ekonomista
      • Technik Grafiki i Poligrafii Cyfrowej
      • Technik Handlowiec
      • Technik Informatyk
      • Technik Rachunkowości
      • Technik Rolnik
      • Technik Urządzeń i Systemów Energetyki Odnawialnej
      • Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
    • Branżowa Szkoła I stopnia
    • Szkoła Policealne
      • Technik BHP
      • Techniku Usług Kosmetycznych
  • Kształcenie zawodowe
    • Kierownik kszatłcenia praktycznego
    • Harmonogram praktyk zawodowych
    • Informacje o Branżowej Szkole I stopnia
    • Informacje o egzaminach zawodowych
  • Do pobrania
    • Dokumentacja szkolna
    • Podręczniki
  • Projekty
    • Centrum Edukacji Technicznej
    • Praktyki zagraniczne Erasmus+
    • Tha many faces of water
    • Prawo do Mediacji
    • Centrum Mistrzostwa Informatycznego
    • Poznaj Polskę
    • Zawodowiec Europejczyk
    • Poznaj Polskę - edycja 2
    • Polsko - Niemiecka  Współpraca Młodzieży
  • JM Commune Offices
  • City Plans & Development
  • Tourism in our area
  • Jesteś tutaj:  
  • Główna
  • Inne
  • Inkubator przepisów

Inkubator przepisów


Szkolne potyczki kulinarne - „Świat na talerzu”,

kuchnia hiszpanska

kuchnia włoska

kuchnia francuska

kuchnia grecka
kuchnia bułgarska
kuchnia węgierska


Zdrowa Kuchnia Pełna Smaku na Wielkanoc

Konkursowe Tarty - Szkolnych Potyczek Kulinarnych
Tarty - klasa 1 TŻiUG
Tarty - klasa 2 TŻiUG
Tarty - klasa 3 TŻiUG gim
Tarty - klasa 3 TŻiUG sp

Tradycyjne potrawy regionalne:

Rogale marcińskie
Kartacze
Kluski na parze
Farszynki warmińskie
Kwaśnica
Makowiec z białym makiem w kruchym cieście

Pozostałe przepisy:
Strucla makowa
Tarta jabłkowa
Domowy przysmak czosnkowy
Meksykańskie pierożki
Placki z cukinii i ziemniaków
Babka piernikowa
Placuszki dyniowe z jabłkami

Ogłoszenia

rekrutacja png

Podręczniki na rok szkolny 2022-2023 
Rozkład Jazdy Autobusów
Wyprawka szkolna 2023/2024
Stypendium dla najlepszych uczniów !
Harmonogram praktyk zawodowych Technikum na rok 2022-2023 !
Harmonogram konsultacji z Nauczycielami 

Biuletyn Informacji Publicznej

ezasoby

alarm

poczta

ue
erasmus
epuap
KO
KH
sg
pns
mt1


940
Uczniów
2
Pracownie gastronomiczne
9
Pracowni komputerowych
1
Hala sportowa
kontakt

Zespół Szkół Zawodowych w Kurzętniku

ddon1

Powrót do góry