
---------------------------
W środę nadszedł czas na polski obiad, na który zaproszono dyrektora szkoły, nauczycieli i młodszych kolegów. Na stole królowały pierogi, bigos, kopytka, szparagi, zupa pomidorowa oraz klopsiki w sosie koperkowym. Na deser uczennice zaserwowały racuchy oraz mazurka. W czwartek wzięłyśmy udział w zajęciach kreatywnych, podczas których własnoręcznie malowałyśmy kubki i przygotowywałyśmy mydełka. Jakie przygody czekają na nas w Hamburgu? Zobaczymy 🙂 Na pewno Wam o tym opowiemy🙂
Fotogaleria
W środę nadszedł czas na polski obiad, na który zaproszono dyrektora szkoły, nauczycieli i młodszych kolegów. Na stole królowały pierogi, bigos, kopytka, szparagi, zupa pomidorowa oraz klopsiki w sosie koperkowym. Na deser uczennice zaserwowały racuchy oraz mazurka. W czwartek wzięłyśmy udział w zajęciach kreatywnych, podczas których własnoręcznie malowałyśmy kubki i przygotowywałyśmy mydełka. Jakie przygody czekają na nas w Hamburgu? Zobaczymy 🙂 Na pewno Wam o tym opowiemy🙂
Fotogaleria